In de zomer denkt u misschien niet meteen aan dakisolatie, maar juist deze periode is het moment om na te denken over uw energiekosten en het comfort van uw woning. Met goede dakisolatie kunt u namelijk flink besparen op uw energierekening. Het juiste moment om uw dak te isoleren is bij de vervanging van uw dakbedekking. Bij A. Heida DAKBEDEKKING & DAKWERKEN hebben wij altijd diverse soorten isolatiematerialen op voorraad en staan we voor u klaar om u te adviseren over de beste opties voor uw woning.

Daarnaast zijn er in bepaalde gemeenten subsidies beschikbaar voor dakisolatie met een RC-waarde van minimaal 3.5, wat overeenkomt met een isolatiedikte van 80mm Pir. Voor bedrijven zijn er ook mogelijkheden tot subsidie in combinatie met witte dakbedekking. Dit maakt het extra interessant om juist nu te investeren in dakisolatie.

Bij A. Heida DAKBEDEKKING & DAKWERKEN zijn we zeer flexibel en kunnen we vaak dezelfde dag nog bij u langs komen. Woont u in Friesland? Dan komen we zelfs in het weekend en eventueel in de avond bij u langs. Zo kunt u snel en efficiënt geholpen worden.

Maar welk type isolatie moet u kiezen? Er zijn meerdere mogelijkheden, maar ons advies is om te kiezen voor Pir-isolatie. Pir is een isolatiemateriaal met de hoogste isolatiewaarde en dunner dan andere materialen. Hierdoor kunt u met Pir-isolatie meer rendement behalen en besparen op de isolatiedikte ten opzichte van bijvoorbeeld EPS of piepschuim. Daarnaast is Pir-materiaal minder brandgevaarlijk. Wilt u volledig ontbrandbare dakisolatie? Dan kunt u kiezen voor Rockwool isolatie. Zowel Pir, EPS als RockWool zijn geschikt voor loopdaken en zonnepanelen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op voor advies op maat. Onze deskundige en ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw dakisolatie.